De eerste open avond in het centrum is een feit. De avond werd verzorgd door Dorien Hoogerheide: Schrijfster van het boek: ‘Liefde voor jezelf’. En een fantastisch channel. Middels haar stem ontvangt zij boodschappen uit de goddelijke bronnen. Het eerste gedeelte van de avond wordt gebruikt om haar eigen ervaringen en haar eigen persoonlijke verhaal met ons te delen. Dorien doet met ons een aantal oefeningen. En de avond wordt afgesloten met dat.. waar we allemaal voor kwamen. Een persoonlijk bericht. Nou heb ik al erg veel persoonlijke berichten in mijn leven gehad. Als oefening, of uit interesse: om te kijken hoe mijn collega’s werken. Maar zelden heeft een boodschap zoveel indruk gemaakt als de boodschap die ik van haar kreeg tijdens onze eerste ontmoeting. Haar informatie komt vanuit de hogere energetische gebieden en is feilloos. Aan de tissues en emoties zag ik dezelfde impact bij de mensen. De boodschappen komen vanuit de bronnen van liefde, en dragen bij aan haar persoonlijke missie: Om iedereen te herinneren aan de ‘liefde voor jezelf’. Dank aan Dorien Hoogerheide! (het boek is te bestellen bij bol.com).